دوره سوم مدرسه اشتغال شریف که از اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ به مدت چهار ماه با هدف کمک به دانشجویان و فارغالتحصیلان در شناخت استعدادهای خود، یادگیری مهارتهای تیمی و رفتارهای حرفهای شغلی برگزار شده بود؛ در روز چهارشنبه ۳ مهر به کار خود پایان داد.
بیش از ۴۰۰ نفر برای شرکت در این دوره اقدام کرده بودند که پس از تایید و گزینش ۵۷ نفر از آنها برای گذراندن دوره سوم انتخاب شدند. در مراسم اختتامیه، شرکتکنندگان دوره سوم همراه با اساتید و کوچهای خود شرکت کردند. شرکتهای حامی مدرسه اشتغال نیز در این مراسم حضور داشتند.
این مراسم با سخنرانی مهندس مجید دهبیدیپور، مدیر پارک علم و فناوری شریف آغاز شد. ایشان به لزوم استفاده از بخش صنعت در طرحهای مدرسه اشاره کرده و خواستار آن شدند تا دانشگاه دربهای خود را به روی شرکتهای خصوصی باز کرده و از توان بخش خصوصی بهره ببرد.
ایشان همچنین از ورود مدرسه به ۴ استان دیگر ابراز خرسندی کرده و گفتند:
امیدوارم روزی برسد که مدرسه اشتغال شریف در تمام کشور ورود پیدا کند و تمامی فارغالتحصیلان بتوانند از خدمات این مدرسه استفاده کنند.
دکتر محتبی موحدی مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، فعالیتهای این مرکز را شرح دادند و از دانشجویان دعوت کردند تا با استفاده از دانش کسب کرده در دانشگاهها و ایدههای نو به ایجاد فرصتهای شغلی بپردازند. ایشان همچنین پس از تشریح فعالیتهای مدرسه اشتغال شریف، از جشنواره اشتغال رشته محور این مدرسه نیز یاد کردند و گفتند:
ویژگی این جشنواره تخصصی بودن و تمرکز بر رشته و گرایش خاص مورد نیاز صنعت است که به زودی با محوریت موضوع سرامیک و با کمک انجمن سرامیک ایران، مدرسه اشتغال شریف و پژوهشکده مواد و انرژی شریف برگزار خواهد شد.
مهندس سحر احمدی، مدیر مدرسه اشتغال شریف نیز در ادامه برنامه به تشریح نقشه راه مدرسه در دوره سوم پرداخت. ایشان از سه مسیر خودشناسی، مهارتآموزی و کارآموزی صحبت کردند که دانشجویان با شرکت در این سه مسیر توانستند به ویژگیهای شخصیتی، علایق و توانمندیهای خود آگاه شوند و سپس با تشکیل تیمهای ۷ الی ۹ نفره با کمک جلسات کوچینگ گروهی و فردی به یادگیری مهارتهای نرم موردنیاز برای ورود به بازار کار بپردازند.
همچنین در انتها دانشجویان با شرکت در اتاقهای مصاحبه سازمانهای حامی و غیرحامی مدرسه اشتغال در دانشگاه صنعتی شریف توانستند تواناییهایشان را برای ورود به بازار کار بسنجند و آموزشهای مورد نیاز برای ورود به بازار کار و اکوسیستم کارآفرینی را دریافت کنند.
مهندس سحر احمدی با ارائه آماری از دوره سوم مدرسه بیان کردند که ۳۴ درصد فارغالتحصیلان مدرسه را مرد و ۶۶ درصد آنها را خانمها تشکیل دادهاند و در مجموع بیش از ۵ هزار نفر ساعت، آموزش در این دوره انجام شده است.
در این مراسم همچنین از اساتید مدرسه شبنم طباطبایینژاد، مهدیه طباطبایی، ایوب اسماعیلی، مهدی میرهادی، رحیم کسائی و لیلا علیزاده و کادر اجرایی مدرسه اشتغال تقدیر و تشکر به عمل آمد. در انتها شرکتکنندگان نیز گواهینامههای خود را دریافت کردند.
گفتنی است که مدرسه اشتغال در دهمین نمایشگاه کار شریف از تاریخ ۱۴ الی ۱۶ مهر نیز حضور خواهد داشت.