رویداد آشنایی با سبک های شغلی؛ کارآفرینی، کارمندی و فریلسنری به همت مدرسه اشتغال شریف در باکس (باشگاه کسب و کار دانش بنیان) برگزار شد.
یکی از مهمترین دغدغههای جوانان و فارغالتحصیلان امروزی بدون شک انتخاب مناسبترین سبک شغلی است تا بتوانند تعادل صحیحی بین مهارتها و سبک زندگی خود ایجاد کنند. اما انتخاب و تشخیص آنکه کدام سبک شغلی؛ کارآفرینی، کارمندی یا فریلنسری میتواند آنها را در مسیر درست تحصیلی و زندگی قرار دهد، سوالی است که پاسخ دادن به آن دشوار خواهد بود. مدرسه اشتغال شریف (careerschool.ir) که با هدف بهبود وضعیت اشتغال (اشتغال مناسب و پایدار) برای تازهفارغالتحصیلان و جذب موثر نیروی آماده به کار، جوان و خلاق برای شرکتها و سازمانهای نوآور ایرانی شکل گرفته است؛ در راستای کمک به تصمیم گیری جوانان و شناخت درست آنها از این سبکهای شغلی در روز چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۸ به برگزاری پنل آشنایی با سبکهای شغلی در باشگاه کسب و کار دانش بنیان (باکس) اقدام کرد.
این پنل با هدف شناخت دقیق و درست سبکهای شغلی؛ کارآفرینی، کارمندی و فریلنسری به مدت ۴ ساعت برگزار شد و در آن راویانی همچون شبنم طباطبایینژاد (راوی زندگی یک کارآفرین)، شاهین طبری (راوی زندگی یک کارآفرین)، کمال ریاضی (راوی زندگی یک کارمند) و امیر مهرانی (راوی زندگی یک خویشفرما – فریلنسر) از تجربیات و قصههای شغلی خود سخن گفتند. آرش برهمند نیز اجرای این پنل را برعهده داشت.
این راویان از سبکهای شغلی صحبت کردند. شاهین طبری از دغدغه شخصی خود، سبک زندگی (Life Style) و امیر مهرانی نیز از دغدغه کسب مهارت و تناسب آن با شغل سخن گفت. خانم شبنم طباطبایینژاد نیز از تجربههای متنوعی که در سبکهای مختلف شغلی داشتند، صحبت کردند و در راستای پاسخ به سوال یکی از شرکتکنندگان، یک روز از زندگی شخصی خود را به عنوان یک کارآفرین شرح داد.
شرکتکنندگان دوره سوم مدرسه اشتغال شریف، فارغالتحصیلان و دانشجویان دانشگاه شریف نیز در این پنل حضور داشتند. این شرکتکنندگان ارتباط خوبی با راویان پنل برقرار کردند و سوالات متعددی را در راستای کشف و شناخت حقیقی این سبکهای شغلی براساس تجربیات شخصی آنها میپرسیدند. دیدگاههای انتقادی و متنقاض بسیاری از سوی شرکتکنندگان نسبت به محبوبیت و امکانپذیری این سبکهای شغلی در تهران و سایر شهرستانها نیز بیان شد و بسیاری از این جوانان معتقد بودند که سبک زندگی کارمندی در ایران همچنان فاصله بسیاری با استانداردهای جهانی امروزی دارد و فریلنسرها نیز با محدودیتهای بسیاری همراه هستند. همچنین آنها از فراگیر شدن تب کارآفرینی و استارتاپی نیز انتقاد کردند.
در انتهای پنل فرصتی برای شبکهسازی و شناخت روایان، فعالان و افراد حرفهای در این سبکهای شغلی فراهم شد و شرکتکنندگان توانستند در گفتوگوهای رو در رو با روایان و سایر شرکتکنندگان به معرفی خود بپردازند و از تجربیات متنوعی صحبت کردند. آقای فرشاد نادرینژاد موسس و مدیرعامل شرکت رادمان نیز از مهمانهای این پنل بود که در برنامه شبکهسازی به گفتوگو با شرکتکنندگان پرداخت.